Profil tvrtke

 

Tvrtka Unitrg d.o.o. osnovana je 1994. godine u Zagrebu.

U ovom dugogodišnjem radu stekli smo bogato radno iskustvo, održali visok nivo usluge i stalni napredak. Naša osnovna poslovna orijentacija su proizvodnja telekomunikacijske opreme, blister pakiranja te uvoz i distribucija elektromaterijala i rasvjete. Proučavajući potrebe tržišta i želje kupaca, u posljednjih nekoliko godina smo investirali u nove radne strojeve te proširili asortiman proizvodnjom novih linija proizvoda. Za kontinuirani napredak Unitrga je zaslužan tim visoko sposobnih, kvalificiranih i motiviranih ljudi. Smatramo da su kvalitetna i otvorena komunikacija unutar tvrtke, obrazovanje i usavršavanje vještina naših zaposlenika važan preduvjet poduzetničkog uspjeha i daljnjeg razvoja. Naši napori su uvijek usmjereni na razvitak partnerskih odnosa temeljenih na povjerenju, transparentnosti i odgovornosti.  

UNITRG d.o.o. za trgovinu na veliko, Donje Svetice 40, Zagreb
MBS: 080168480
OIB: 28312210832

Žiro-račun Zagrebačka banka: 2360000-1101523188
IBAN: HR7923600001101523188

Registriran kod: Trgovački sud u Zagrebu
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna
Osoba ovlaštena za zastupanje: Nikola Kovač, direktor

VIZIJA

Postići globalni razvitak usvajanjem najboljih praksi i znanja s područja proizvodnje i prodaje. Naša vizija je inspiracija, okvir za sva naša strateška planiranja.

MISIJA

Unitrg je rastuća tvrtka međusobno povezanih organizacijskih jedinica proizvodnje i prodaje. Unitrg kontinuirano nastoji zadovoljiti potrebe svojih partnera i kupaca nudeći jedinstveni paket cijena, usluga i asortimana.

BRIGA ZA OKOLIŠ

Izrazito smo svjesni važnosti očuvanja energije u održivom razvoju. Kontinuirano pratimo najnovija tehnološka dostignuća u rasvjeti zbog čega smo u svoj prodajni asortiman, nakon štednih žarulja uveli i velik izbor LED rasvjetnih tijela male potrošnje el. energije. U svim aspektima proizvodnje se trudimo smanjiti iskorištavanje prirodnih resursa i energije svjesno brinući za okoliš.

FLEKSIBILNOST

S obzirom na različite grane poslovanja, široku paletu proizvoda i brojne partnere fleksibilnost nam je ključna za uspješno poslovanje. U današnjim tržišnim okolnostima gdje dolazi do velikih strukturnih promjena, neophodno je usmjeriti pažnju na troškove poslovanja i operativnu efikasnost, a proizvodne napore usmjeriti kontinuiranom unapređenju i inovacijama.

Naš tim kontinuirano razvija sposobnosti da pravodobno utječe na promjene u komponentama procesa (aktivnosti, ulazi, resursi,...) kao odgovor na promjene u poslovnoj okolini.